Find dit hold

Holdtyper og priser

Vi underviser børn fra 6-14 år, unge fra 15-24 år, voksne fra 25 år, seniorer fra 60 år. Dai Ki Haku er også for kvinder, der gerne vil lære at forsvare sig mod overgreb. Unge, gamle, tykke og tynde - alle er velkomne - vi har et hold, der passer lige til dig!

Børn

Læs mere om undervisning  for 6-14 årige børn, der koster 450 kr per kvartal.

Unge

Læs mere om undervisning  for 15-24 årige unge, der koster 850 kr per kvartal.

Kvinder

Læs mere om undervisning for kvinder fra 15 år, der koster 850 kr per kvartal.

Voksne

Læs mere om undervisning  for voksne fra 25 år, der koster 850 kr per kvartal.

Senior

Læs mere om undervisning for seniorer, der har rundet de 60 år, der koster 850 kr per kvartal.

Ekstra træning for alle

Det er muligt at få gratis ekstra træning: Aftales med instruktøren

Priser

Vi giver ikke yderligere rabatter på vores kontingenter, div. studenterrabatter og lignende, er indregnet i de opgivne priser. Vi har til gengæld ikke en masse gebyrer for alt muligt. Gradueringer er gratis og også den fysiske grad til blusen. Dette gives i ære af Dai Ki Haku. Man betaler for 3 måneder af gangen og binder sig heller ikke for mere end disse 3 måneder. Der afholdes seminar og lejre, disse betales seperat og der er ikke noget krav om at man skal deltage.

Udstyr

I starten efter man har prøvet og har fundet ud af at man gerne vil gå til Dai Ki Haku, skal man som minimum have en t - shirt med DKH logo og et par sorte bukser(ok, hvis man har nogen i forvejen). Senere når man rigtig har fået fat i nogle af grundprincipperne i DKH´s træning er det en god idé at anskaffe sig handsker og benskinner. I webshoppen sælges div. udstyr til elevpriser, som faktisk er billigere end de fleste andre steder, fordi dem som står for webshoppen har forhandlet nogle gode priser hjem.